Duspra is een groothandel en technisch bureau voor producten en oplossingen voor scheepsbouw, weg- en waterbouw, olie- en gasindustrie. Bij Duspra kan je kiezen uit een ruim assortiment van 10.000 machines, gereedschappen en accessoires. Je kunt online zoeken en bestellen op de website www.duspra.nl. Duspra levert wereldwijd, dus niet alleen in Nederland. Het bedrijf is al 60 jaar actief als maritiem technische groothandel. Dat betekent ook dat Duspra op dit terrein veel ervaring en expertise heeft opgebouwd.

Meer dan 50 jaar ervaring

Behalve voor maritiem technische en aanverwante artikelen levert Duspra ook advies. Duspra denkt graag mee en helpt met oplossingen voor technische problemen. Je kan bij Duspra dus ook terecht voor advies, niet alleen voor het bestellen van producten. Verder doet Duspra ook aan reparatie en onderhoud. Duspra is daarmee een interessante partner voor bedrijven die leveren aan de maritieme sector. Duspra kan vertrouwen op ruime ervaring sinds 1959. Het bedrijf is in 2016 naar Maarn bij Utrecht gekomen, vanuit Ridderkerk.

Assortiment ATEX en anders

Duspra levert vooral ventilatoren, hydraulisch en pneumatisch en ATEX gecertificeerd gereedschap. En accessoires. ATEX is van belang bij mogelijk brand of ontploffingsgevaar veroorzaakt door vonken bijvoorbeeld. Naast volledige gereedschappen en machines levert Duspra ook onderdelen. Duspra heeft een uitgebreide webshop met een zoekfunctie op de eigen website. De meeste artikelen worden uit voorraad geleverd. Daardoor zijn ze ook sneller te verkrijgen.

Service en beursdeelname

Duspra geeft standaard een jaar garantie op geleverde producten. Verder biedt het extra service in de vorm van onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Duspra is een leverancier die meer doet dan leveren en meedenkt op technisch gebied. Ook onderdelen worden geleverd. Verder wordt je als klant geïnformeerd via de site en via de nieuwsbrief waarvoor belangstellenden zich kunnen aanmelden op de website. Geïnteresseerden kunnen Duspra ook zien op de Maritime Industry Beurs in Gorinchem van 24 tot 26 mei 2018.